Vizyon ve Değerlerimiz

Misyon

Tarih boyunca Girne Amerikan Üniversitesi, beş ana değer üzerine odaklanarak yönlendirilmiştir; bu değerler erişim, hız, ilişkilendirme, değer ve toplumdur. GAÜ İstanbul Yerleşkesi ilk eğitim binası Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Turizm Eğitim Birliği (GAU-INTEB), English Language Academy (ELA), Denizcilik Akademisi, Havacılık Akademisi, Dans Akademisi ile Bilişim Akademisi bünyesinde eğitime başlayacak akademik programlar ile öğrencilerine GAÜ’nün kıtalararası kampüslerinde de küresel eğitim görme fırsatı sunmak. Bilimsel bilgiyi bireyler ve kurumlar ile paylaşarak kurumsal bilgiyi uygulamak ve gelişen teknolojiden faydalanarak kısa ve uzun vadede talebe uygun, kaliteli, güncel ve yenilikçi, yaşam boyu eğitim programları hazırlamak, geliştirmek ve ulusal ve uluslararası düzeyde bireylere, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel sektör çalışanlarına sunarak üniversite ile aralarında sürekli bir bağ kurmak.

Vizyon

Bulunduğu bölge, ülke ve diğer ülkelerde yaşayan insanları yaşam boyu eğitmek ve aydınlatmak ilkesine sahip; eğitim alanlarının çeşitliliği ve yüksek hizmet kalitesi ile kurumsal ve bireysel yaşam boyu eğitim desteği veren alanında lider eğitim merkezi olmak.