Uluslararası Kampüsler

Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Ofis kendi öğrencilerine, aynı zamanda dünyanın her yerinden GAÜ’de eğitim almak için başvuran öğrenci adaylarına bilgi sağlamak ve destek vermek amacıyla kurulmuştur.

Küreselleşen dünyada kampüslerin sınırları yoktur, dünyanın her yeri öğrenciler için bir kampüstür. Evrensel bir üniversite kimliğine sahip olan Girne Amerikan Universitesi, 3 kıtaya yayılmış kampüsleri, diğer dünya üniversiteleri ile yaptığı işbirliği anlaşmaları , uzaktan eğitim programları ve çift diploma olanaklarıyla ile sizi geleceğinize davet ediyor.

Uluslararası Ofis’in başlıca faaliyetleri:

Farklı kıtalarda farklı alanlarda sürdürülebilir programlar oluşturur.
GAÜ öğrencilerini ve akademik personeli yeni uluslararası ortaklıklar ve akademik programlar hakkında bilgilendirir.
Öğrencilerin , akademik kadronun ve idari personelin uluslararasılaşma sürecini geliştirmek için gerekli atılımlarda bulunur.
Gelen ve giden öğrencilere seyahatleri öncesinde oluşabilecek ihtiyaçları doğrultusunda uluslararası deneyimlerinde destek vermek amaçlı ulaşım , yurt ve diğer yaşam bilgileri konusunda yardımcı olur.
Üniversitenin mevcut Öğrenci Değişim ve Çift Diploma programlarının sayısını korumak ve artırmak için çalışmalarda bulunur.
Üniversiteyi , Ulusal ve Uluslararası Eğitim Fuarlarına katılarak temsil eder.