Sürekli Eğitim Merkezi

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde yer alan Toplum Eğitim Merkezi (TEM)’nin Şubat 2006’da isim değiştirmesiyle Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi kurulmuştur. Kuruluş amacı bireylerin ve kurumların yaşam boyu ihtiyaç duyacakları eğitim programlarını kısa ve uzun vadeli olarak üreterek hem bireylerin hem de toplum ekonomisinin gelişimine katkı sağlamak olan GAU Sürekli Eğitim Merkezi bilgi çağı toplumlarının değişime ve gelişime ayak uydurmasına katkı sağlama görevini üstlenmektedir.

İnsana değer katan eğitim faaliyetlerini bireysel, kurumsal, ulusal ve uluslararası düzeyde organize ettiği programlar ile gerçekleştiren merkezimizde araştırma, danışmanlık, konferans, seminer, kurs vb. etkinlikler yüksek standartlardaki hizmet kalitesi ile sizlere sunulmaktadır.